Yrke: Grafisk designer

Christian har vært med i BærMuDa siden 1997 og stått på scenen i alle BærMuDa sine oppsetninger. Han har i tillegg vært med i andre produksjoner som Les Miserables, Rent og Kristina från Duvemåla. Christian oversetter manus for BærMuDa og andre aktører (eks. Evita, for produksjon i Lørenskog Kulturhus).

Stemme : Baryton

Yrke: Eiendomsforvaltning og IT

Trine startet i BærMuDa i 2013. Året etter ble hun koreograf for BærMuDa Mini. Hun har drevet med sang og dans fra 4-årsalderen, og har erfaring innen korps og cheerleading. I 1994 var hun med på «Danseskolen» på Trøndelag Teater. Hun har også vært innom Trill Vokalensemble og showgruppa Rewind på VGs sommershowturne i 2007.

Stemme: Sopran

Yrke: Frilanser

Kristin har vært med i BærMuDa siden starten i 1989. Hun er også daglig leder og sanginstruktør i BærMuDa Mini. Kristin har spilt i alle BærMuDa sine oppsetninger og drevet med babyteater de siste 10 årene.

Stemme: Sopran

Prosjektmedlem

Yrke: Ungdomsskoleelev

Henrik er medlem i BærMuDa Mini der han startet i 2012. Det året var han også med i BærMuDas produksjon «Isdronningen – Sonja Henie».

Stemme: Alt/sopran

Yrke: Skipsmegler

Lassi har vært med i BærMuDa siden oppstarten i 1989. Han gikk på Romerike Folkehøgskole Teaterlinjen og debuterte i musikalen «Linda» på Bryne i 1982. Lassi har spilt i alle BærMuDa sine oppsetninger.

Stemme: Baryton

Marianne Snekkestad

Fast medlem

Yrke: Vinkelner

Marianne begynte i BærMuDa våren 2014. Heksene fra Eastwick ble hennes første forestilling med gruppen. Hun har gått Musikk og teater på Ringerike Folkehøyskole og er utdannet musikalartist ved Ballettakademien i Gøteborg. Marianne har jobbet som frilansartist i over ti år.

Stemme: Alt

Jenny Sofie Due Rinde

Prosjektmedlem

Yrke: Ungdomsskoleelev

Sofie har vært med i BærMuDa Mini siden 2013. Hun har også hatt rolle i BærMuDas produksjon «Isdronningen – Sonja Henie» i 2012.

Stemme: Alt

Cecilie Due

Fast medlem

Yrke: Kulturprodusent

Cecilie har vært medlem i BærMuDa siden oppstarten i 1989. Hun er kunstnerisk ansvarlig og leder for gruppa. Cecilie har bedrevet teater og sang siden barneskolen, gått på Romerike Folkehøgskole og har musikkutdanning fra UiO. Hun har spilt i alle BærMuDas oppsetninger.

Stemme: Alt

William Bergrem

Fast medlem

Yrke: Frisør

William har spilt teater siden han var 7 år gammel. Han startet i BærMuDa-Mini i 2004 og var med til 2015. Det samme året ble han med i BærMuDa og oppsetningen «Mysteriet om Edwin Drood». William sitter i BærMuDas styre.

Stemme: Tenor

Anki Evans

Fast medlem

Yrke: Barnehagestyrer

Anki startet i BærMuDa i 1996, og jobbet noen år som inspisent for gruppen. Hun stod første gang på scenen i Sofies Verden på Fornebu, og har siden gjort begge deler. Anki er med i styret.

Stemme: Alt

Emilie Berge Appelquist

Fast medlem

Yrke: Artist

Emilie er utdannet musikalartist ved Musikkteaterhøyskolen, og har tidligere studert teatervitenskap ved NTNU. Hun har bl.a. vært statist på Nationaltheatret, spilt i forestillingen «Sweet Charity» på Cosmopolite og jobber idag som frilanser og dramapedagog.

Stemme: Sopran

Kristian Ludvig Grønvold

Fast medlem

Yrke: Student

Kristian var medlem i BærMuDa mini fra 2012 til 2014. Han ble med i BærMuDa fra 2015. Ragtime blir hans andre oppsetning med gruppen. Kristian har gått på drama ved Rud VGS.

Stemme: Tenor.

Åsmund Lockert Rohde

Prosjektmedlem

Yrke: Frilans-artist

Åsmund er utdannet musikalartist ved Bårdar Akademiet i Oslo. Han gikk ut i 2016 og har siden vært med i flere produksjoner. Ragtime er hans første forestilling med BærMuDa.

Stemme: Tenor

Mia Emmy Bjerke Mathisen

Prosjektmedlem

Yrke: Barneskoleelev

Mia Emmy er medlem i BærMuDa Mini. Hun starter i 2015, og har vært med på forestillingene Oliver! Og Aladdin.

Stemme: Alt

Solveig Eline Jødestøl Rinde

Fast medlem

Yrke: Student

Solveig var medlem i Bærmuda Mini fra 2004 til 2015. Hun tok drama på Rud VGS og gikk senere ett år på musikallinjen ved Ringerike folkehøgskole. Ragtime er hennes første oppsetning med BærMuDa.

Stemme: Alt

Johanna Dahl Bryne

Prosjektmedlem

Yrke: Barnehagelærer

Johanna startet i Bærum Barneteater da hun var 10 år og har stått på scenen siden. Hun har gått på Rud VGS og på Toneheim folkehøgskole på jazzlinja. Johanna synger og dubber ved siden av jobb, og er med i Traces gospelchoir. Dette er hennes første oppsetning sammen med BærMuDa.

Stemme: Alt

Ørjan Hansen Hosle

Fast medlem

Yrke: Kunderelasjon

Ørjan startet i BærMuDa i 2017. Han har med seg erfaring fra sceneografi, kostyme, sminke samt visuelle kunstfag fra Rosenvilde VGS.

Stemme: Bass

Andreas Kristiansen

Prosjektmedlem

Yrke: Oversetter

Andreas var med på BærMuDa-oppsetningene «Sofies verden» på Fornebu i 1999 og «Les Miserables» på Lillestrøm i 2007. Han har sunget i a cappella-korene Knauskoret, Naked Voices og VoC, og er for tiden med i showkoret The Real Choir.

Stemme: Bass

Ida Margrete Rinde Sunde

Fast medlem

Yrke: Lærer

Ida begynte i BærMuDa i 2009 etter å ha vært i BærMuDa Mini i 11 år. Hun har gått musikklinja på Rud VGS med sang som hovedinstrument, samt ett år med jazzsang på Toneheim FHS. I tillegg har hun årsenhet i musikk fra lærerstudiet ved HiOA. Hun har også vært sanginstruktør i Høvik Barneteater og Bærmuda-Mini.

Stemme: Alt/sopran

Monica Berg Ludvigsen

Fast medlem

Yrke: Markedssjef

Monica startet i BærMuDa i 1994, og har vært med på alle oppsetningene unntatt «Saftdråpene». Gjennom hele oppveksten har hun sunget i kor og vært med i skolemusikaler, og i studietiden vært med på flere revyer og synging i skoleband.

Stemme: Sopran

Katrine Bjerke Mathisen

Fast medlem

Yrke: Forfatter

Katrine startet i BærMuDa våren 2014 og har vært med på musikalene «Heksene fra Eastwich» og «Mysteriet om Edwin Drood», samt konserten «Rhytm of Life» på Musikkflekken. Fra 8 til 13 år, spilte hun tenor i Haslum Skoles jentekorps.

Stemme: Alt

Brynjar Lilleheim

Fast medlem

Yrke: Datakonsulent

Brynjar har musikkerfaring som klarinettist fra Stryn Skolekorps/Stryn Musikklag og Nordfjord Ungdomskorps, samt Kongens garde. Han var med å starte BærMuDa og har vært med på alle oppsetninger bortsett fra «Saftdråpene». Brynjar har sunget i flere band og gjort soloer sammen med korps, kor og storband.

Stemme: Tenor

Anne Beathe Ryttersveen

Fast medlem

Yrke: Avdelingsleder

Anne Beathe var med å starte BærMuDa i 1989 og har vært med på alle oppsetningene. Hun har vært aktiv i korps siden hun var ni og etter hvert storband. I dag spiller hun trombone i Grav storband, i tillegg til BærMuDa. Anne Beathe er nestleder i styret.

Stemme: Alt